De titel is de X van X-rated for adults only. Paperback, 141 pagina's, rijk geillustreerd en geschreven door de alter ego van Tejo, Iwan Solo. Iwan is de naam van een computergestuurde dildo en Solo, spreekt dan voor zichzelf mogen we aannemen.

ISBN 9789403600246 link naar verkoopkanaal: http://www.mijnbestseller.nl/books/229487 

 

Porno productiebedrijf Sabel Productions BV groeit uit haar korte bolero, wordt verbouwd en strekt haar slanke handen uit naar verre landen. Ondertussen probeert Brecht, de CEO uit de klauwen van een hardnekkige depressie te blijven. Uiteindelijk gaat hij een film draaien die alles drastisch omgooit en het einde van een imperium lijkt in te luiden. Niets is zoals het lijkt.

 

X is de eerste in een serie over het wel en wee van Sabel Productions BV.

 

 

 

 

De persoonlijke beleving van een mantelzorger komt tot leven in deze bundel vol liefdevolle beschrijvingen van het leven van alledag met een partner die langzaam verandert in een ander, door een niet nader gedefinieerd ziekteproces. Het vermoeden van dementie klinkt op, wordt ontkend, kan niet vastgesteld en dient zich desondanks telkens weer aan.
De partners raken elkaar kwijt, vinden elkaar terug, ontwikkelen gaandeweg een vorm om om te gaan met de wijzigingen in de wijze waarop de dagelijkse conversatie plaatsvindt.
Ondanks het trieste thema een hoopvol boek.


ISBN 9789463861526 paperback 173 pagina's € 17,00 verkrijgbaar bij de betere boekhandels

Schrijver: Hendrikje Fictorie, uitgever: http://www.mijnbestseller.nl/books/212571 © 2019