PUBLISH@RT UITGEVERS

BOEKEN EN KUNST - Schilderijen, tekeningen, foto's. 

PRINT ON DEMAND - Dat betekent dat een boek pas wordt geprint nadat het is besteld. Dat spaart het milieu. 

DISCLAIMER - Levertijd is gemiddeld tussen de 5 - 10 werkdagen afhankelijk van de uitvoering (hardcover of paperback).

Spelregels zijn eenvoudig... om het boek te laten drukken dient er een vooruitbetaling plaats te vinden. That's all folks.

Onder de knop UITGELICHT passeren er geregeld titels die voorradig zijn. Op deze plek verschijnt telkens de laatste uitgave. Dit omdat gebleken is dat de hele reeks titels onder pseudoniem en eigen naam niet te updaten zijn vanwege de veranderingen die ik niet kan nalaten te maken in de boeken zoals een kunstschilder betaamd. In de negentiende eeuw was het zelfs zo erg dat schilders nog retouches aanbrachten terwijl de expositie al gaande was. 

 

M'n herinneringen in de soft edition van 1952 vervat, heb ik nu opgesplitst in de de kindertijd en jonge jaren, dan komt de adolescentie die ook vrij heftig was en daarna de kalme jaren die in een novelle passen. Bovenstaande editie, nog gloeiend van de pers, gaat over mijn kleuterjaren tot circa 17 jaar als ik net uit de Marine ben ontslagen. Deel 2 neemt je mee op mijn wereldreis en deel 3 is van een kalmte die weldadig aandoet na al die trammelant van de eerste 50 jaar. Dit boek is gebonden, met gekleurde illustraties en 177 pagina's dik. Een mooi boek, direct te koop bij bestsellers.nl via deze link: https://www.mijnbestseller.nl/shop/index.php/catalog/product/view/id/520216/s/witte-elektrische-wind-der-kunstler-und-seine-schlaue-jahren-210168-www-mijnbestseller-nl/ sorry, de lengte ligt aan de uitgever, niet aan mij..

Rating: 1 ster
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.